Om Loungen

Få et tiltrængt break med skønne forfriskninger

King Amlet Lounge har sit navn efter den person, der ligger begravet i den største af fire gravhøje, som findes lige syd for den østlige del af start- og landingsbanen. Området med de fire gravhøje er et fredet område.

Loungen er et stille og roligt område med arbejdsro og mulighed for afslapning inden rejsen.

Se åbningstider

 

King Amlet Lounge byder i øvrigt på:

  • Et udvalg af internationale aviser og tidsskrifter
  • Computere med adgang til internettet
  • Trådløst netværk
  • Møderum
  • Forfriskninger

 

King Amlet lounge et besøg værd

For passagerer på rutefly er der mulighed for at købe adgang til King Amlet Loungen og i rolige, afslappende omgivelser, få et lille tiltrængt break med skønne forfriskninger. Se priser og samarbejdspartnere her.

Læs mere

 

King Amlet menukort

I King Amlet lounge finder du et bredt, lækkert udvalg af skønne forfriskninger, friskbagt brød, suppe og andre fristelser. Udover det faste udvalg i loungen, har du mulighed for at bestille udvalgte, gastronomiske retter, tilberedt på bestilling i vores Gastro restaurant.

Se menukort

 

Du finder King Amlet Lounge ved at holde til højre efter passage af kosmetikområdet i afgangshallen, gå forbi kiosken og op ad trappen eller benyt elevatoren.

King Amlet Lounge samarbejder med lufthavnens spisested Time-to-Eat. Udvalgte menuer kan bestilles og betales hos personalet i loungen og herefter nydes i King Amlet.

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her