Café Square

Stort udbud af mad- og drikkevarer

I Café Square er der en konstant summen af liv og rejseglæde – og folk, der siger goddag og farvel til hinanden.

Café Square åbner allerede til første morgenafgang, og har dagen igennem et stort, varieret udbud af mad- og drikkevarer. Her findes noget for enhver smag – noget varmt, noget koldt, noget hurtigt og lækkert og derudover det store, brede udvalg indenfor slik, aviser og blade.

Kom og se de mange gode tilbud.

 

Café Square menukort

Square tilbyder et lækkert og varieret menukort til enhver gane. Prøv vores lækre hjemmelavede burger med stegte kartofler og aioli, eller var det måske noget med et stjerneskud med stegt og dampet fiskefilet?

Dagen igennem tilbereder vi lækre sandwiches og salater og byder på lunt bagværk, som du kan nyde i selskab med en skøn Café Latte.

Se Bistro menukort

 

Se To Go menukort

 

Se Drinks menukort

 

Nøglehuls- og fuldkornsmærket

En del af vores brød er nøglehuls- og fuldkornsmærkede - blandt andet lækre grove rundstykker. Det betyder, at brødet indeholder mindre fedt, salt og sukker - og flere fibre.

 

TO GO - Food & Beverage

Der er også mulighed for at købe en hurtig snack ved indgangen til ankomstområdet, hvor pølsevognen "Steffs Place" tilbyder traditionelle grillretter fra Steff Houlberg.

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her