Gastro

Restaurant med fantastisk udsigt

Gastro er til dig, der ønsker en komplet rejseoplevelse på Business Class, eller for dig, der blot ønsker noget særligt, noget ekstra og noget bedre.

I Gastro har du mulighed for at få en god madoplevelse inden flyveturen. Her findes flere egne specialiteter på menukortet samt et bredt udvalg af varme og kolde drikke.

Her er muligheden for at nyde et godt glas vin eller øl i baren, eller modsat få det hele serveret ved bordet.

I Gastro kan du sidde i restaurantomgivelser og samtidig nyde en fantastisk udsigt ud over lufthavnen, hvor du kan følge med i flytrafikken på 1. parket.

Rigtig god fornøjelse.

 

Ønsker du at bestille bord hos Gastro?

I vores højsæson anbefaler vi, at du reserverer bord i god tid grundet stor efterspørgsel.

Du kan reservere bord i vores online bookingsystem.

Det er nemt og ligetil. Du markerer, hvor mange personer I kommer, og vælger en dato i kalenderen i bookingsystemet. Dernæst bliver du bedt om at angive klokkeslæt for reservationen samt at indtaste dine kontaktoplysninger. Når din booking er gennemført, vil du modtage en bekræftelse på din e-mail.

Se ledig tid og book

 

Gastro morgenmad menu

I vores menukort finder du flere af vores helt egne lokale specialiteter samt et bredt udvalg af varme og kolde drikke.

Se Menukort Morgen

 

Gastro aftensmad menu

Vi tilbyder gourmetretter med en tilberedningstid på maks 20 minutter. Se vores udvalg af eksklusive drinks med bl.a. Gin, Vodka og Whisky.

Se Menukort Aften

 

Glutenfrit brød

Det er muligt at tilkøbe glutenfrit brød i udvalgte menuer. Det betyder, at du som glutenallergiker kan nyde samme retter som dine rejsefæller.

Der må som udgangspunkt forventes en ekstra ventetid på servering af glutenfri produkterne. Menuer med glutenfri produkter pålægges 20 kr. i forhold til normal prisen.

 

Åbningstider

Afstemt og fleksibelt efter flyafgangene.

 

Bedøm os på Tripadvisor

Vi vil gerne give dig den bedst mulige restaurant oplevelse som gæst i Gastro. Derfor håber vi, at du har lyst til at bedømme os på Tripadvisor, således vi hele tiden kan optimere kundeoplevelserne.

Find os her.

 

Bemærk:

Restauranten befinder sig efter Check-in og sikkerhedskontrol. Gæster, der ikke skal forbi check-in og sikkerhedskontrol har derfor ikke adgang, med kan i stedet finde mad og drikke i Square Café eller Steff’s Place (klassisk pølsevogn).

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her