Bilvask og service

Trænger din bil til at blive rengjort, mens du slapper af på ferien?

Kunne det ikke være skønt, hvis du efter en uge i sydens sol, kunne komme hjem til en skinnende ren bil? Airport Carclean er specialister indenfor klargøring af biler, og kan give din bil den helt store tur, imens du nyder solen under varmere himmelstrøg.

Der er flere produkter at vælge imellem. For kun 325 kr. kan din bil få en grundig udvendig rengøring. Ønsker du den komplette udvendige og indvendige rengøring af din bil med tilhørende polering og topforsegling, kan dette også tilbydes.

Er der kommet stenslag i frontruden, eller er der ønske om undervognsbehandling, har Airport Carclean en samarbejdsaftale med CarGlass og SUVO undervognsbehandling. Disse ydelser kan dermed håndteres, mens du er ude at rejse.

Yderligere oplysninger om produkter og priser kan ses på https://airportcarclean.dk/

 

Bestil klargøring - det er ganske enkelt

Bestil klargøring på https://airportcarclean.dk/

Ved bestilling vil du, inden for kort tid, modtage en kvittering for bestilling.

Når du ankommer til Billund Lufthavn, parkerer du på det ønskede P-område. Derefter afleverer du bilnøglerne i P-INFO, der er placeret i P-huset st. etagen, lige over for Terminalbygningen. Bemærk, P-INFO har døgnåbnet.

Ved hjemkomst afhenter du bilnøglerne i P-INFO. Din bil er nu parkeret på en P-plads i P-huset, umiddelbart i nærheden af P-INFO.

Har du ikke fået bestilt klargøring af bilen, kan bestillingen dog også foretages direkte ved P-INFO.

Billund Airport

 

Information

 

HOLD AFSTAND

Beskyt dig selv og andre. Hold to meters afstand.

Følg sundhedsmyndighedernes anvisning om at holde en afstand på to meter til hinanden for at undgå smittespredning af COVID-19.

For information og vejledning angående din rejse beder vi dig kontakte dit flyselskab eller rejsebureau samt søge information på www.coronasmitte.dk og www.um.dk

FAQ⁉️

  • Flyene efter den 14. marts klokken 12 vil ikke blive afvist, men du bedes holde dig opdateret på bll.dk
  • Danske statsborgere vil altid kunne rejse ind og ud af landet, dog fraråder udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser til hele verden
  • Fra den 14. Marts kl. 12 vil udlændinge kun kunne rejse ind i Danmark med anerkendelsesværdigt formål, hvis man for eksempel bor eller arbejder her